četvrtak, 29. studenoga 2012.

Kako se posvađati s nekime i ostati pristojan, a ipak ga spustiti?:)

Znači, nije da se hvalim, ali jako se volim svađati. I moglo bi se reći da sam poprilično dobra u tome. Ponekad sam direktna (ali to samo kada mi netko digne tlak na 1000000, inače sam smirena dok se svađam.)
Evo nekoliko pravila kako iživcirati osobu s kojom se svađate i tako ju automatski pobijediti u svađi, bili u pravu ili ne.

1. NE DAJTE SE IZNERVIRATI.
Puno osoba kada se ide svađati s nekime, radi to jer mu je puna kapa nekoga ili nečega. Iako čim vidite tu osobu, želite ju zadaviti, smirite se, kontrolirajte. Ako ste smireni, vaše rečenice će imati više smisla, moći ćete jasnije reći svom protivniku zašto vam diže živce, a on će se iznervirati jer ste vi flegma.

2. NEMOJTE VRIJEĐATI OSOBU.
Znači, iako biste najradije tu osobu poslali u 3 pm, nemojte. Ako to radite, ispadate primitivna kokoš. Smirite se i radije joj dajte do znanja da je glupa, smisljajuci rečenice koje njen/njegov mozak neće moći shvatiti.

3. UVIJEK SE SMIJTE.
Keep Calm and wear your bitch face. Ako se smijete, isto ćete jako iznervirati protivnika. Ali naravno, nemojte crknuti od smijeha,nego samo nosite onaj osmijeh pun žaljena, sarkastičan, koji poručuje da ste bolji od njega.

4. KORISTITE DUGAČKE REČENICE.
Neka vaš protivnik ispadne glup u odnosu na vas. Ako budete koristili riječi koje on/ona ni nezna izgovoriti, ispast ćete pametni i izbezumiti ga/ju.
Istina, ispast ćete kao da ste najnapuhanija osoba na svijetu, ali kada se svađa, tako se i treba izgledati.

5. UVIJEK SE SVAĐAJTE UŽIVO.
Imate govor tijela, držanje, ton glasa i publiku. Sve će biti puno dramatičnije i vaša pobjeda će biti zajamčena! (naravno, ako sve radite po gore navedenim pravilima)



Znate da sam u pravu, xoxo

Slipi<3

Nema komentara:

Objavi komentar